Mercator Spletna trgovina
0
Pohvalite se z najlepšim cvetjem na balkonu in terasi

Preberi več

Na hitro do najlepše trate

Preberi več

Naj bo na vrtu vedno sveža zelenjava

Preberi več

Kako vzgojiti zdrave in močne sadike

Preberi več

Zaščitite elektronske naprave pred udari strel.

Preberi več

Baterije ločuj in naravo varuj.

Preberi več

Kako prihraniti pri porabi električne energije?

Preberi več

Ali poznate nabor vseh funkcij paličnih mešalnikov?

Preberi več

Imate v kopalnici plesen?

Preberi več

5. korakov do super rodovitne zemlje

Preberi več

Na hitro do najlepše trate s PLANTELLO

Preberi več

Vzgojimo slasten domač paradižnik

Preberi več

Vodnik za izbiro gospodarnega in ugodnega ogrevalnega sistema

Preberi več

Kako zagotoviti ugodno bivalno klimo

Preberi več

Klimatske naprave - Kaj je dobro vedeti?

Preberi več

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene