Mercator Spletna trgovina
0
Profil Mercator
Ohranjaj prijavo
 
Nov uporabnik

Spletna trgovina

Ustvari nov profil
Nakupovanje v Spletni trgovini M Tehnika je možno samo, če ste registriran uporabnik.
Ustvarite si svoj profil Mercator v manj kot dveh minutah.
Moja naročila
Pregled naročil in kupljenih izdelkov vam je vedno na voljo.
Seznam želja
Sestavite in poimenujete sezname želja po vašem okusu.
Nakupovanje s Pika kartico
Imetniki Pika kartice koristite dodatne ugodnosti, plačilo pa opravite kar preko spleta.
Primerjava izdelkov
Primerjajte izdelke in izberite najprimernejši ter najugodnejši izdelek za vas.
Produktne ploščice
S klikom na produktno ploščico preverite dodatne informacije in nakup opravite še hitreje.
Filtri
Z uporabo shranjenih filtrov so izdelki po vaši meri vedno le klik stran od vas.

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene