Mercator Spletna trgovina
0

Pomoč pri nakupu

Naročanje

Pregled ponudbe in naročanje v Spletni trgovini M Tehnika sta mogoča 24 ur na dan 7 dni v tednu. Izdelke izbirate s seznama izdelkov, ki so prikazani na spletnem mestu in jih dodajate v košarico. Pred izvedbo nakupa je obvezna registracija v Spletni trgovini M Tehnika. Nakup zaključite z vnosom podatkov o dostavi in s plačilom.

Kupoprodajna pogodba je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in kupcu po elektronski pošti pošlje sporočilo s statusom »Naročilo potrjeno«. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Ponudnik bo kupca o poteku naročila obveščal po elektronski pošti.

Poslovanje in naročanje v Spletni trgovini M Tehnika poteka v slovenskem jeziku.

Kontaktne informacije

Spletno trgovino M Tehnika upravlja Mercator d.o.o., Dunajska 107, 1000 Ljubljana.

Če želite neposredno komunicirati z nami v zvezi s Spletno trgovino M Tehnika, nas pokličite na telefonsko številko 01/560 61 80 vsak dan od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00.

Lahko nam tudi pišete na elektronski naslov: mst.tehnika@mercator.si.

Prodajni program

Ponudba v Spletni trgovini M Tehnika se zaradi narave poslovanja prek svetovnega spleta lahko hitro in pogosto spreminja. Prizadevamo si, da bi v sodelovanju s proizvajalci zagotovili jasne in temeljite informacije o tehničnih lastnostih prodajanih izdelkov ter fotografije, ki bi izdelke ustrezno predstavile. Nekatere slike so simbolične, estetske razlike med sliko in dejanskim izdelkom ne vplivajo na tehnične lastnosti samega izdelka.

Izdelki, ponujeni v Spletni trgovini M Tehnika, imajo označen predviden rok dobave.

Cene

Spletne cene se lahko razlikujejo od cen v fizičnih trgovinah.

V Spletni trgovini M Tehnika veljajo spletne cene. Te se lahko razlikujejo od cen v maloprodajni mreži M Tehnike (fizične trgovine). Cene se lahko kadarkoli spremenijo brez napovedi. Oblikujejo se na osnovi akcijskih ponudb, uvajanja novih izdelkov in promocijskih akcij.

Vse cene so navedene v evrih in že vsebujejo DDV (davek na dodano vrednost), razen če ni izrecno drugače navedeno. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila kupca oziroma so veljavne tiste cene, ki so bile veljavne v času, ko je oddano naročilo prejel informacijski sistem ponudnika.

Kljub skrbi za pravilnost objavljenih informacij se lahko zgodi, da bodo posamezne objavljene cene napačne. V primeru očitnih napak ali v primeru, da se cena izdelka bistveno spremeni med obdelavo naročila, si pridržujemo pravico do odstopa od nakupa.

Stroški dostave niso vključeni v ceno izdelkov. Več o dostavi.

Označevanje izdelkov na spletu

Dvojne pike!

Imetniki Pika kartice prejmete dodatne pike ob plačilu z zeleno ali zlato Pika kartico ter ob predložitvi modre Pika kartice. V primeru plačila na obroke se dodatne pike podelijo samo na prvi obrok.

Trojne pike!

Imetniki Pika kartice prejmete dodatne pike ob plačilu z zeleno ali zlato Pika kartico ter ob predložitvi modre Pika kartice. V primeru plačila na obroke se dodatne pike podelijo samo na prvi obrok.

Pika prihranek

Označevalec »PIKA PRIHRANEK« uporabljamo za označitev izdelkov, katerim smo znižali veljavno prodajno ceno izključno za imetnike Pika kartice, ki so včlanjeni v Pika program zvestobe.

PONUDBA IZ LETAKA

Označevalec »PONUDBA IZ LETAKA« uporabljamo za označitev izdelkov, ki so v letaku označeni z veljavno prodajno ceno ali z veljavno prodajno ceno in prejšnjo prodajno ceno.

Na izdelke z označeno znižano prodajno ceno in prejšnjo prodajno ceno ni dodatnih popustov (npr. dnevni 10/15% popust, popust na blagovno skupimo/znamko, vezani nakupi, vrednostni kuponi ter Pika popusti).

OD NAS ZA VAS

Označevalec »OD NAS ZA VAS« uporabljamo za označitev izbranih izdelkov, ki so v letaku označeni z veljavno prodajno ceno. Na izdelke označene z označevalcem »OD NAS ZA VAS« ni dodatnih popustov (npr. dnevni 10/15% popust, popust na blagovno skupimo/znamko, vezani nakupi, vrednostni kuponi, Pika popusti ter večkratniki pik).

SAMO NA SPLETU!

Z označevalcem »SAMO NA SPLETU!« so označeni izdelki, ki so na voljo le v ponudbi Spletne trgovine M Tehnika.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Z označevalcem »BREZPLAČNA DOSTAVA« so označeni izdelki vključeni v posebno spletno promocijo in za katere vam ob spletnem nakupu ne bomo obračunali stroška dostave.

ZADNJI KOSI!

Z označevalcem »ZADNJI KOSI!« so označeni izdelki ker:

  • je spletna ponudba količinsko omejena ali
  • so iz preteklih serij in sezon ali
  • so razstavni eksponat, so brezhibno delujoči ali
  • so izdelki z odprto ali poškodovano ali neoriginalno embalažo, so brezhibno delujoči ali
  • imajo manjše vidne poškodbe, so brezhibno delujoči.

Za dodatna vprašanja nas lahko pokličete od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro na telefonsko številko 01 560 6180 ali pa nam pišete na e- naslov mst.tehnika@mercator.si.

Račun

Račun za nakupljene izdelke in storitve boste prejeli skupaj s paketom z nakupljenim blagom. Spletni obrazec naročila, ki ga izpolni kupec ob naročilu, ne velja kot račun. Ponudnik v svoji bazi hrani elektronsko kopijo poslanega računa.

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene