Mercator Spletna trgovina

Načini plačila

Izdelke in storitve, kupljene v Spletni trgovini M-Tehnika, lahko plačate na več načinov:

S Pika kartico - v enkratnem znesku

Plačate lahko z zeleno ali zlato Pika kartico. V spletni trgovini lahko nakup plačate le s karticami, ki jih imate prijavljene v svojem profilu na portalu Moja Pika. Ob nakupu vam na vaš račun pripišemo pripadajoče število pik.

Koriščenje PIKA KARTICE

Kupcu se bonitetne pike dodelijo, v kolikor je kupec registriran v MST in ima Pika kartico, registrirano v Portalu Moja Pika. Pike se naložijo v višini zneska nakupa na Pika kartico, ki je registrirana v Portal Moja Pika. V ta znesek niso všteti zneski oz. izdelki, ki so izključeni iz dodelitve bonitetnih pik (primeri, ko bonitetnih pik ni mogoče pridobiti, so našteti v nadaljevanju). Kupcu se bonitetne pike naložijo na dan prevzema oz. dostave naročila, ko se izda končni račun kupcu. Kupcu se pike naložijo v višini, ki ustreza promocijam in akcijam na dan naročila ter končnemu znesku računa.
Kupec ob nakupu v MST lahko pridobi tudi dodatne pike ali večkratnike pik za nakupe posameznih izdelkov, če je to posebej označeno. Vse aktivnosti oz. promocije, ki veljajo v Mercatorjevih prodajalnah, niso veljavne tudi v MST, razen če je to posebej označeno in izpostavljeno na strani MST.

S Pika kartico - obročno odplačevanje do 24 obrokov

Pogodbo o nakupu na obroke lahko sklenete z zeleno ali zlato Pika kartico, ki jo imate prijavljeno v svojem profilu na portalu Moja Pika. Nakup lahko poravnate v do 24 mesečnih obrokih. Za nakup na obroke ne zaračunamo nobenih obresti ali kakršnihkoli drugih stroškov. Glavni pogoji in značilnosti:

  • nakup do 12 mesečnih obrokov: najnižji znesek nakupa je 100 EUR, najnižji znesek obroka pa 20 EUR
  • nakup nad 12 do 24 mesečnih obrokov: najnižji znesek obroka je 40 EUR
  • nakup na obroke in najvišji znesek mesečnega obroka omejuje limit na kartici
  • ob obročnem nakupu vam pripišemo pike za znesek prvega obroka, ne za znesek celotnega nakupa
    več o obročnem odplačevanju s Pika kartico

Členi pogodbe o prodaji blaga na obroke

S plačilnimi in plačilno-kreditnimi karticami MasterCard, Visa in Diners.

Podatke o vaši kartici vnesete v postopku nakupa. Pogoji poslovanja s kartico so vezani na pogoje banke izdajateljice.

Plačilo po povzetju

V primeru dostave s Pošto Slovenije lahko naročeno blago plačate dostavljalcu z gotovino oz. na drug način, ki ga omogoča Pošta Slovenije. V primeru plačila po povzetju kupec krije stroške poštne nakaznice, ki jih zaračuna Pošta Slovenije po lastnem ceniku. Tudi v primeru drugih načinov plačil Pošta Slovenije te storitve zaračuna kupcu po lastnem ceniku. Plačilo po povzetju ni mogoče, če želite kupljeno blago osebno prevzeti v naši poslovalnici.