Mercator Spletna trgovina

Moj račun - registracija

V področju "Moj račun" lahko kupci pregledate in uredite svoje podatke - osebne podatke, naslove za dostavo, seznam želja ter podatke o preteklih naročilih. Podstrani lahko odprete iz menija na levi strani.

Moj račun

Na prvi strani področja je povzetek vašega računa. Prikazana so zadnja naročila in osnovni osebni podatki. S klikom na "Pregled vseh naročil" poglejte vsa vaša naročila, z gumbom "Uredi" pod osebnimi podatki pa lahko le-te uredite.

Osebni podatki

Na tej strani lahko uredite vaše osebne podatke. Če ne želite zamenjati gesla, polji z geslom pustite prazni.

Če želite zamenjati geslo, vnesite vaše novo geslo v polji "Geslo" in "Ponovi geslo".

Pomembno:
Podatki, ki jih spreminjate v Spletni trgovini M Tehnika, bodo spremenjeni tudi v vašem profilu na portalu Moja Pika, kakor tudi v Mercator Spletni trgovini market, v kolikor ste uporabnik teh storitev spletne trgovine.

Moj imenik

Na tej strani urejate vaše naslove. V spletni trgovini imate namreč lahko shranjenih več naslovov, ki jih uporabite ob nakupu kot naslov, na katerega vam bomo dostavili izdelke.

Nove naslove dodajate s klikom na gumb "Dodaj novo", obstoječe urejate tako, da jih izberete iz seznama na vrhu strani in nato popravite podatke v obrazcu na strani.

Seznam želja

V seznamu želja vidite izdelke, ki ste jih ob sprehajanju po spletni trgovini shranili v vaš seznam želja. Izdelke lahko iz seznama dodate v košarico in jih potem tudi kupite.

Moja naročila

Na tej strani vidite vaša naročila, njihove statuse in vse podrobnosti. Celotno naročilo lahko tudi ponovite - izdelki iz starega naročila bodo preneseni v nakupovalno košarico.