Mercator Spletna trgovina
0

Moj račun - registracija

V področju "Moj račun" lahko kupci pregledate in uredite svoje podatke - osebne podatke, naslove za dostavo, seznam želja ter podatke o preteklih naročilih. Podstrani lahko odprete iz menija na levi strani.

Moj račun

Na prvi strani področja je povzetek vašega računa. Prikazana so zadnja naročila in osnovni osebni podatki. S klikom na "Pregled vseh naročil" poglejte vsa vaša naročila, z gumbom "Uredi" pod osebnimi podatki pa lahko le-te uredite.

Osebni podatki

Na tej strani lahko uredite vaše osebne podatke. Če ne želite zamenjati gesla, polji z geslom pustite prazni.

Če želite zamenjati geslo, vnesite vaše novo geslo v polji "Geslo" in "Ponovi geslo".

Pomembno:
Podatki, ki jih spreminjate v Spletni trgovini M Tehnika, bodo spremenjeni tudi v vašem profilu na portalu Moja Pika, kakor tudi v Mercator Spletni trgovini market, v kolikor ste uporabnik teh storitev spletne trgovine.

Moj imenik

Na tej strani urejate vaše naslove. V spletni trgovini imate namreč lahko shranjenih več naslovov, ki jih uporabite ob nakupu kot naslov, na katerega vam bomo dostavili izdelke.

Nove naslove dodajate s klikom na gumb "Dodaj novo", obstoječe urejate tako, da jih izberete iz seznama na vrhu strani in nato popravite podatke v obrazcu na strani.

Seznam želja

V seznamu želja vidite izdelke, ki ste jih ob sprehajanju po spletni trgovini shranili v vaš seznam želja. Izdelke lahko iz seznama dodate v košarico in jih potem tudi kupite.

Moja naročila

Na tej strani vidite vaša naročila, njihove statuse in vse podrobnosti. Celotno naročilo lahko tudi ponovite - izdelki iz starega naročila bodo preneseni v nakupovalno košarico.

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene