Mercator Spletna trgovina
0

Slovar akcij M Tehnike

Dvojne pike

Multiplikatorje pik prejmete ob plačilu z Zeleno, Modro in Zlato Pika kartico. Multiplikatorjev ne prejmete ob plačilu s Poslovno Pika kartico.

V primeru plačila na obroke se multiplikatorji podelijo samo na prvi obrok.

Trojne pike

Multiplikatorje pik prejmete ob plačilu z Zeleno, Modro in Zlato Pika kartico. Multiplikatorjev ne prejmete ob plačilu s Poslovno Pika kartico.

V primeru plačila na obroke se multiplikatorji podelijo samo na prvi obrok.

Pika

Označevalec »PIKA« uporabljamo za označitev izdelkov, ki so v letaku označeni z redno ceno + Pika ceno + % Pika popust. Pika popust velja za imetnike Pika kartice, razen poslovne kartice.

V primeru dodatnih ugodnosti se pri blagajni upošteva najugodnejši popust za kupca.

Ponudba iz letaka

Označevalec »PONUDBA IZ LETAKA« uporabljamo za označitev izdelkov, ki so v letaku označeni z redno ceno in akcijsko ceno ali samo z redno ceno.

Na izdelke z označeno redno in akcijsko ceno ni dodatnih popustov (npr. dnevni 10/15% popust, popust na blagovno skupino/znamko, vezani nakupi, vrednostni kuponi ter Pika popusti …).

Na izdelke označene samo z eno ceno pa veljajo dodatne ugodnosti (npr. dnevni 10/15% popust, popust na blagovno skupino/znamko, vezani nakupi, vrednostni kuponi ter Pika popusti…).

Radostna cena

Označevalec »RADOSTNA CENA« uporabljamo za označitev izbranih izdelkov, ki so v letaku označeni z redno ceno.                                                                                                                             

Na izdelke označene z označevalcem »RADOSTNA CENA« ni dodatnih popustov (npr. dnevni 10/15% popust, popust na blagovno skupino/znamko, vezani nakupi, vrednostni kuponi ter Pika popusti …).

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene