Mercator Spletna trgovina
0

Slovar akcij M Tehnike

Dvojne pike!

Imetniki Pika kartice prejmete dodatne pike ob plačilu z zeleno ali zlato Pika kartico ter ob predložitvi modre Pika kartice. V primeru plačila na obroke se dodatne pike podelijo samo na prvi obrok.

Trojne pike!

Imetniki Pika kartice prejmete dodatne pike ob plačilu z zeleno ali zlato Pika kartico ter ob predložitvi modre Pika kartice. V primeru plačila na obroke se dodatne pike podelijo samo na prvi obrok.

Pika prihranek

Označevalec »PIKA PRIHRANEK« uporabljamo za označitev izdelkov, katerim smo znižali veljavno prodajno ceno izključno za imetnike Pika kartice, ki so včlanjeni v Pika program zvestobe.

PONUDBA IZ LETAKA

Označevalec »PONUDBA IZ LETAKA« uporabljamo za označitev izdelkov, ki so v letaku označeni z veljavno prodajno ceno ali z veljavno prodajno ceno in prejšnjo prodajno ceno.

Na izdelke z označeno znižano prodajno ceno in prejšnjo prodajno ceno ni dodatnih popustov (npr. dnevni 10/15% popust, popust na blagovno skupimo/znamko, vezani nakupi, vrednostni kuponi ter Pika popusti).

OD NAS ZA VAS

Označevalec »OD NAS ZA VAS« uporabljamo za označitev izbranih izdelkov, ki so v letaku označeni z veljavno prodajno ceno. Na izdelke označene z označevalcem »OD NAS ZA VAS« ni dodatnih popustov (npr. dnevni 10/15% popust, popust na blagovno skupimo/znamko, vezani nakupi, vrednostni kuponi, Pika popusti ter večkratniki pik).

SAMO NA SPLETU!

Z označevalcem »SAMO NA SPLETU!« so označeni izdelki, ki so na voljo le v ponudbi Spletne trgovine M Tehnika.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Z označevalcem »BREZPLAČNA DOSTAVA« so označeni izdelki vključeni v posebno spletno promocijo in za katere vam ob spletnem nakupu ne bomo obračunali stroška dostave.

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene