Mercator Spletna trgovina
0

Pomoč in kontakt

Za informacije v zvezi s Spletno trgovino M Tehnika 

Če potrebujete pomoč pri nakupu ali dodatne informacije, nas pokličite na telefonsko številko klicnega centra Spletne trgovine M Tehnika 01/560 61 80 vsak dan od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro ali pa nam pišite na elektronski naslov mst.tehnika@mercator.siZa pomoč in informacije v zvezi s Pika kartico pokličite brezplačno številko 080 20 80 vsak dan od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 ure.


M Tehnika Spletna trgovina – pogosto zastavljena vprašanja

Ali so cene enake za vse tipe plačilnih sredstev?

Da, ne glede na tip plačilnega sredstva je cena naročenega izdelka enaka. Do morebitnih razlik prihaja zaradi različnih načinov plačevanja oziroma dostave/prevzema naročenega blaga.

Ali moram pri dostavi blaga plačati še kakšne dodatne stroške?

Pri plačilu blaga po povzetju kupec krije stroške poštne nakaznice po ceniku Pošte Slovenije.

Ali je pri nakupu preko spleta možno plačilo po predračunu?

Da, blago pa prejmete preko Pošte Slovenije ali osebno prevzamete na naslovu Spletne trgovine M Tehnika. Rezervacije blaga niso mogoče. Pogoj za nakup je oddano naročilo z izbiro načina plačila z bančnim nakazilom. Več o plačilu z bančnim nakazilom v Pogojih poslovanja Spletne trgovine M Tehnika (TUKAJ) in v rubriki Načini plačila (TUKAJ).

Koliko znaša strošek dostave?

Strošek dostave za vsa spletna naročila »Klik na dom« znaša 7,99 EUR.

Kako do naročila, če ob dostavi nisem doma?

Če vas ne bo doma, ko vas bo obiskal pismonoša z vašim paketom, potem boste le tega lahko prevzeli na najbližji izpostavi Pošte.

Ali lahko plačam z modro Pika kartico? Ali se mi za plačilo z gotovino po povzetju obračunajo pike?

Plačevanje z modro Pika kartico ni mogoče. Ustrezno število pik bo pripisano na modro Pika kartico pod pogojem, da se je uporabnik pred nakupom, z enakim elektronskim naslovom in geslom kot je registriran v Spletni trgovini M Tehnika, registriral tudi v Mercatorjevem portalu Moja Pika.

Kako lahko plačam, če želim izdelke prevzeti osebno v poslovalnici Spletne trgovine M Tehnike?

Naročene izdelke lahko osebno prevzamete na naslovu poslovalnice M Tehnika, ki ste jo izbrali pri oddaji spletnega naročila.

Ali lahko izdelke naročene v Spletni trgovini prevzamem v drugi poslovalnici M Tehnike?

Da, če ste predhodno opravili plačilo preko spleta in v naročilu izbrali poslovalnico M Tehnike v kateri želite prevzeti naročene izdelke.

Ali lahko izdelke naročene v Spletni trgovini prevzamem in plačam v drugi poslovalnici M Tehnike?

Da, če ste pri oddaji spletnega naročila izbrali osebni prevzem v drugi poslovalnici M Tehnike in označili »Plačilo ob prevzemu«.

Kaj pomeni zapis »Podrobnosti« na prvi strani produktne ploščice izdelka?

Izdelek je v Spletni trgovini le predstavljen, spletni nakup ni mogoč. S klikom na »Preveri razpoložljivost« izberite poslovalnico M Tehnike kjer želite opraviti nakup.

S katerim brskalnikom lahko gledam M Tehnika Spletno trgovino?

IE10+, Firefox Mozilla, Safari 5.1+, Chrome, Opera

Kako se prvič prijavim v trgovino?

Če že imate uporabniški račun na Mercatorjevem portalu Moja Pika, se registrirajte kot nov uporabnik in obvezno uporabite isto uporabniško ime ter geslo! Na ta način boste lahko do Mercatorjevih spletnih mest dostopali z enotnimi podatki. Za avtorizacijo prijave Vam bomo poslali elektronsko obvestilo. Po uspešni avtorizaciji je v trgovini možno plačevati z zlato ali zeleno Pika kartico.

Kako se registriram?

Če že imate uporabniški račun na Mercatorjevem portalu Moja Pika, se registrirajte kot nov uporabnik in uporabite isto uporabniško ime ter geslo! Na ta način boste lahko do Mercatorjevih spletnih mest dostopali z enotnimi podatki. Za avtorizacijo prijave vam bomo poslali elektronsko obvestilo. Po uspešni avtorizaciji je v trgovini možno plačevati z zeleno ali zlato Pika kartico. Če uporabniškega računa še nimate, potem se registrirajte po običajnem postopku s poljubnim uporabniškim imenom in geslom.

Kako lahko kupim s Pika kartico ali na kredit?

Kupujete lahko z zeleno ali zlato Pika kartico. Če ste registrirani uporabnik storitve Moja Pika, vam bo sistem avtomatsko ponudil med možnimi plačili Pika kartico. Če še niste registrirani za storitev Moja Pika, se registrirajte na spletni strani portala Moja Pika. Pri tem obvezno navedite uporabniško ime ter geslo, ki ju uporabljate za Spletno trgovino M Tehnike. V roku treh dni vam bomo po pošti poslali aktivacijsko kodo.

V kolikšen času dobim artikel?

Pri vsakem izdelku posebej je navedeno v kolikem času je dobavljiv. Predvidoma ga lahko dobite v treh do sedmih dneh.

Kdo vrši dostavo in kje v Sloveniji se vrši dostava?

Dostavo vrši naš pogodbeni partner Pošta Slovenija po celi Sloveniji. Spletna trgovina M Tehnika si lasti pravico dostavo izvajati tudi z lastnim voznim parkom.

Kje vidim primerjalnik artiklov?

Primerjalnik lahko vedno najdete ob podrobnem pregledu izdelka.

Na seznamu izbranih artiklov ni možno sortiranje artiklov po ceni?

Predlagamo uporabo naprednega iskalnika za zožitev nabora izdelkov.

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene