Mercator Spletna trgovina
0

Možnosti dostave

Za nakupe, opravljene v spletni trgovini M Tehnika, ponujamo naslednji možnosti dostave:

Dostava na vaš naslov

Pogodbeni partner Pošta Slovenije bo naročene izdelke dostavil na vaš naslov kamorkoli v Sloveniji. Cena vključuje dostavo do vhoda v vašo stavbo. Morebitni drugačni dogovor oz. dostava, ki obsega tudi vnos blaga v stavbo ter druge v zvezi s tem povezane storitve, je predmet samostojnega dogovora med kupcem in Pošto Slovenije ter se plača po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Dostava v tujino ni mogoča.

Cena dostave:

  • 7,99 EUR za vse spletne nakupe »Klik na dom« (redna ali popoldanska dostava s Pošto Slovenije).

Osebni prevzem na naslovu poslovalnice M Tehnike, izbrane pri oddaji spletnega naročila

Naročene izdelke lahko osebno prevzamete na naslovu poslovalnice M Tehnike, ki ste jo izbrali pri oddaji spletnega naročila. Osebni prevzem je mogoč za že vnaprej plačane spletne nakupe (zelena ali zlata Pika kartica, bančno nakazilo ali druge plačilne kartice) in za spletne nakupe, pri katerih ste označili plačilo ob prevzemu v izbrani poslovalnici M Tehnike. O datumu prevzema vas bomo obvestili preko telefona ali e-naslova s katerim ste oddali spletno naročilo.

Naročene izdelke lahko prevzamete v delovnem času izbrane poslovalnice M Tehnike.

Cena: brezplačno
Lokacija: TUKAJ najdete prodajna mesta M Tehnike

Rok dostave

Rok začne teči, ko je naročilo potrjeno s strani Spletne trgovine oz. 1 delovni dan po oddaji naročila. V primeru hkratnega nakupa več izdelkov bo vaše naročilo poslano v enem paketu, ko bodo na voljo vsi izdelki.

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene