Mercator Spletna trgovina

V poslovalnicah M Tehnike ponujamo pestro ponudbo strešnih kritin, naši prodajalci pa vam bodo strokovno svetovali in pomagali pri odločitvi katero strešno kritino izbrati:

  • Opečno kritino značilne rdeče barve, ki je zelo odporna na vremenske vplive, a hkrati izdelana iz materiala prijaznega naravi in človeku. 
  • Betonsko kritino, ki velja za trdno kritino in jo je enostavno montirati. Je dober toplotni izolator in je ena bolj priljubljenih na tržišču.
  • Kovinsko kritino, ki se uvršča med lahke kritine z dolgotrajno obstojnostjo. Je zelo prilagodljiva.  
  • Bitumensko kritino z enostavno izvedbo in svojo majhno težo. Na voljo je v vrsti barv in ima dolgo življenjsko dobo.  

Izbirate med kritinami priznanih blagovnih znamk: Bramac, Nexe, Tondach, Creaton, Goriške opekarne, Tegola, IKOTile, Gerard, Lattonedil in Eternit

Za več informacij povprašajte naša prodajna mesta – TUKAJ. Več o obročnem odplačevanju s PIKA kartico na do 24 obrokov brez obresti in stroškov – TUKAJ. Preverite tudi na spletu TUKAJ


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene