Mercator Spletna trgovina
0

S Pika kartico - obročno odplačevanje do 24 obrokov

Pogodbo o nakupu na obroke lahko sklenete z zeleno ali zlato Pika kartico, ki jo imate prijavljeno v svojem profilu na portalu Moja Pika. Nakup lahko poravnate v do 24 mesečnih obrokih. Za nakup na obroke ne zaračunamo nobenih obresti ali kakršnihkoli drugih stroškov. Glavni pogoji in značilnosti:

  • nakup do 12 mesečnih obrokov: najnižji znesek nakupa je 100 EUR, najnižji znesek obroka pa 20 EUR
  • nakup nad 12 do 24 mesečnih obrokov: najnižji znesek obroka je 40 EUR
  • nakup na obroke in najvišji znesek mesečnega obroka omejuje limit na kartici
  • ob obročnem nakupu vam pripišemo pike za znesek prvega obroka, ne za znesek celotnega nakupa
    več o obročnem odplačevanju s Pika kartico

S Piko na obroke tudi v Spletni trgovini M Tehnika - več TUKAJ


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene