Mercator Spletna trgovina
0

V promocijskem obdobju od 14. 3. do 28. 3. 2024 kupite Samsung Galaxy A35 5G (6+128GB ali 8+256GB) ali Samsung Galaxy A55 5G (8+128GB ali 8+256GB) in prejmite darilo - brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds FE v grafitni barvi.

Kako do darila?

  • Opravite registracijo na kupljeni napravi v promociji znotraj aplikacije Samsung Members. Postopek registracije vključuje vnos podatkov, ki so potrebni za uspešno registracijo.
  • Registracija prek aplikacije Samsung Members na kupljeni napravi mora biti uspešno zaključena najpozneje do 30.04.2024. V primeru uspešne in pravilne registracije bo darilo na vaš naslov dostavljeno najpozneje do 30.08.2024

Pravila so objavljena na: https://www.samsung.com/si/offer/galaxy-a-series-2024/ in TUKAJ

E-poštni naslov za kontakt v zvezi s predmetno promocijo: promoA@janustrade.si


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene