Mercator Spletna trgovina

V izbranih poslovalnicah M Tehnika vam naše strokovno osebje zmeša barve po vaših željah. Izberite svoj odtenek!

Storitev mešanja barv se izvaja v naslednjih poslovalnicah:          

Ajdovščina: CTG Ajdovščina, Vipavska cesta 6, 05 364 48 00

Koper: CTG Koper, kolodvorska cesta 4, 05 662 69 10

Krško: CTG Krško, Cesta krških žrtev 145 a, 07 488 06 72

Postojna: CTG Postojna, Tržaška cesta 59, 05 721 47 26

Ptuj: CTG Ptuj, Ormoška cesta 30, 02 749 53 40

Slovenske Konjice: CTG Slovenske Konjice, Delavska cesta 12, 03 757 48 60

Žalec: CTG Žalec, Celjska cesta 7, 03 713 6600


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene