Mercator Spletna trgovina
0

Mercatorjeva M Tehnika se ponaša že drugo leto zapored, s pridobljenim Certifikatom za odličnost uporabniške izkušnje za leto 2022, ki ga podeljuje največja specializirana Mystery Shopping agencija v Sloveniji in je tudi prejemnica naslova ELITE MSPA - Skrivnostni nakup d.o.o.. Odličnost uporabniške izkušnje strank je naš strateški cilj, izpostavlja izvršni direktor Slavko Očko M Tehnike, saj je nenehno zagotavljanje čim boljše pred- nakupne, nakupne in po-nakupne storitve ter profesionalnega odnosa do vseh kupcev, ključno pri večanju zaupanja obstoječih ter pridobivanju novih kupcev. Odličnost uporabniške izkušnje kupcev, pa pomeni tudi dodatni zagon in motivacijo vsem zaposlenim M Tehnike. Pomembno je, da nenehno iščemo odličnost, saj iskanje odličnosti predstavlja našo vizijo, da poskušamo dati vse od sebe pri vsem, česar se lotimo. V M Tehniki to znamo! Dokazali smo, da smo odlični, kar nam podeljeni Certifikat, tudi potrjuje. Čestitke vsem!


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene