Mercator Spletna trgovina
0

Vsi mali in veliki mojstri, pozor! Lepo vreme in ugodna ter celovita ponudba za gradnjo vas pričakuje v vaši najbližji poslovalnici M Tehnika.

Z NAKUPI NAD 2.000 EUR PRIHRANITE TUDI DO 20% NA IZBRANE IZDELKE ZA GRADNJO. 

Ob obisku trgovin M Tehnika vam bomo ob večjih nakupih nudili pomoč pri odločitvah in svetovanje o izvedbi. Vsak nakup je dobrodošel in vsakemu kupcu smo hvaležni. Verjamemo pa tudi, da so pri večji nakupih tudi zahteve in potrebe po prodajni storitvi večje, zato smo tudi pripravili dodatne velike ugodnosti, predvsem pri nakupih nad 2.000 eur.

Več informacij prejmete pri prodajnem osebju. 

Ponudba gradbenih izdelkov v Spletni trgovini je na voljo TUKAJ

M Tehnika. Živim. Gradim. Uživam.


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene