Mercator Spletna trgovina
0

Da vam v ni potrebno v fizično trgovino, izberite izdelke iz naše raznolike spletne ponudbe. V kolikor potrebujete kaj bolj specifičnega in tega ne najdete na spletu, izkoristite možnost prodaje na daljavo. 

Spletna trgovina M Tehnika omogoča preprost nakup preko spleta in varno dostavo naročila z dostavno službo. Vse kar morate storiti je, da na www.mtehnika.si pričnete brskati in izberete želeni izdelek. Dodajte ga v košarico in zaključite nakup. Izdelek vam bomo dostavili do vrat vašega doma.

Če pa v spletni trgovini izdelka ne najdete, pa sami veste, da je na voljo v fizični trgovini, se lahko odločite za opcijo prodaje na daljavo in izdelek naročite domov. Izbor izdelkov je enak izboru izdelkov, ki so vam na voljo iz zaloge ali po naročilu v fizičnih prodajalnah M Tehnika.

Izkoristite enostavno naročanje na daljavo v 3 korakih. Postopek naročila je enostaven:

Pri pošiljanju povpraševanja, vključite tudi obvezne podatke:

  • Ime in priimek naročnika
  • Naslov bivališča
  • Naslov dostave
  • Telefonsko številko
  • Podatke o željenem izdelku: naziv, šifra izdelka, v primeru, da šifre nima, jasen opis oz. opredelitev izdelka, količino.

Ko bomo prejeli povpraševanje vam bomo pripravili ponudbo vaših izdelkov.

  • Enostavno plačajte preko banke ali Pošte

Ponudbo preprosto potrdite s plačilom preko Spletne banke ali Pošte. 

  • Paket bo varno dostavljen z dostavno službo

Ob posredovanju potrdila o plačilu vam željene izdelke dostavimo na dom. 

Asortiman izdelkov »Prodaje na daljavo« je enak asortimanu izdelkov, ki so vam na voljo iz zaloge ali po naročilu v fizičnih prodajalnah maloprodajne mreže M Tehnika, Mercator d.o.o..

Cene izdelkov, ki se pripravljajo v ponudbah pri »Prodaji na daljavo« so enake cenam v maloprodajnih enotah M Tehnika.

Splošni pogoji pri prodaji na daljavo ter cenik in pogoji dostave.


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene