Mercator Spletna trgovina
0

V Mercatorju se zavedamo, da starejši pogosto ostajajo sami doma. Zato smo v sodelovanju s Telekomom Slovenije poskrbeli za rešitev, ki starejšim olajša samostojno življenje, svojcem pa zagotavlja, da bodo starejši prejeli nujno pomoč, ko jo bodo potrebovali.

Tako je v Mercatorju v sodelovanju s Telekomom Slovenije stekla aktivnost E-oskrba. Gre za storitev, ki starejšim dejansko omogoča varno bivanje doma. Kajti storitev omogoča, da imajo starostniki pri sebi ves čas napravo, ki zaznava bodisi padec bodisi neodzivnost, naprava pa nato takoj pokliče asistenčni center, ki je 24 ur na dan povezan z medicinsko pomočjo in jo takoj, ko sprejmejo obvestilo, pošljejo na dom.

Storitev lahko uredite pri naših usposobljenih prodajalcih, ki vam bodo pojasnili vse podrobnosti, in sicer v hipermarketu Šiška in še na petih lokacijah v trgovinah M Tehnike: v Črnučah v Ljubljani, Kranju, Kopru, Novem mestu in v Mariboru. Tako smo omogočili kar najširšo regijsko pokritost storitve.

Ste tudi vi pogosto ločeni od svojcev, ki lahko prav takrat, ko vas ni, nujno potrebujejo pomoč? V sodelovanju z najboljšimi in najnaprednejšimi v razvoju sodobne tehnologije, kot je podjetje Telekom Slovenije, vam zdaj omogočamo najoptimalnejšo rešitev, torej E-oskrbo, ki jo je Telekom Slovenije razvil za vse, ki bi potrebovali oskrbo na daljavo. Večina starejših si namreč želi bivati doma čim dlje, prav tako so čakalne dobe za institucionalno varstvo zelo dolge, saj je prebivalstvo iz leta v leto starejše. Posledice tega so bolezni in poškodbe na domu. Zato je prav hitra in učinkovita pomoč ključnega pomena.

Strukturirani preventivni tehnološki programi so po mnenju strokovnjakov nujno potrebni za preprečevanje nepotrebnih smrti, predvsem pa so dobrodošli z vidika kakovostnejšega in varnejšega življenja starostnikov, ki si navsezadnje doma zaslužijo varno in sproščeno zavetje. V Mercatorju s posebnim čutom odgovornosti skrbimo tudi za ranljive skupine. Naši usposobljeni prodajalci pa vam bodo z veseljem pomagali s podrobnimi informacijami, kako sebi in starostnikom, ki jih imate radi, zagotoviti varnost in mirnost vsakdanjega življenja.

Ob potrditvi paketa prejmete tudi kupon za pripis 50 Pik na Mercator Pika kartico. 

*Za nove naročnike Osnovnega paketa E-oskrbe, ki od 1. 2. do 30. 6. 2020 sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 oz. 12 mesecev, velja akcijska ponudba, in sicer 6 mesecev 3,00 EUR popusta ob vezavi za 24 mesecev oz. 3 mesece 3,00 EUR popusta ob vezavi za 12 mesecev (redna cena Osnovnega paketa je 24,40 EUR na mesec). Za nove naročnike velja tudi brezplačna namestitev opreme in vzpostavitve priključka (redna cena je 61,00 EUR). Cene so v EUR z DDV in zaokrožene na dve decimalki. Za več informacij povprašajte osebje na oddelku avdio-video v izbranih Mercatorjevih enotah. Mercator, d.d., Ljubljana. Pogodba za storitev E-oskrba bo sklenjena s Telekom Slovenije, d.d.


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene