Mercator Spletna trgovina

Izbira ogrevalnega sistema in energenta predstavlja eno od najpomembnejših odločitev, ki jo lahko sprejmemo pri gradnji ali prenovi objekta. Kaj moramo vedeti pred nakupom ogrevalnega sistema? Katere so prednosti posameznih ogrevalnih sistemov? Kako z ogrevalnimi aparati ogrevati kopalnice in druge manjše prostore? Kako zagotoviti najbolj ugodne višine zneskov mesečnih položnic, obenem pa zadovoljiti individualne želje in potrebe pri ogrevanju?

Spoznajte prednosti posameznih ogrevalnih sistemov, ki so vam na voljo v trgovinah M Tehnika širom Slovenije.

Kako zagotoviti najbolj ugodne višine zneskov mesečnih položnic, obenem pa zadovoljiti individualne želje in potrebe pri ogrevanju?

Med gospodarnostjo in udobjem bivanja – zase izberite najboljši energent

Ogrevanje prostorov je izrazito individualno, saj predstavlja način življenja in potrebe družine, odvisno pa je tudi od lege stanovanjskega objekta oziroma posebnosti regije, kjer nekdo živi. V primorski regiji tako številni stavijo na ogrevanje s klimo, medtem ko v gozdnatih predelih praviloma ogrevajo z lesom.

Ne glede na to, kje živimo, pa velja naslednje preprosto načelo gospodarnosti - ena nižja položnica na mesec manj, odžene skrb ali dve stran. Pri M Tehniki lahko izberete energent, ki bo kar najbolje zadovoljil vse vaše potrebe in prinašal najboljše izkoristke ogrevanja. V M Tehnika trgovinah lahko izbiramo med široko ponudbo lesnih in premogovnih briketov, bukovih drv in peletov, ob nakupu nad 200 evrov pa so tudi brezplačno dostavljeni na vaš dom.

Pri M Tehniki lahko izberete energent, ki bo kar najbolje zadovoljil vse vaše potrebe in prinašal najboljše izkoristke ogrevanja.

Ogrevanje z uplinjevalnimi kotli

Na trgu ni več mogoče kupiti klasičnih peči na drva za centralno ogrevanje, zato ima danes kupec, če želi ogrevati na drva, možnost nakupa uplinjevalnega kotla ali peči na podpih, ki omogoča uplinjevalno tehniko zgorevanja.

Vsi ponujeni modeli iz M Tehnika ponudbe so na seznamu Eko Sklada in ob nakupu je zato mogoče uveljavljati subvencijo v višini do 60%, odvisno od modela in občine. Prav tako so vsi modeli primerni za novogradnje in starejše objekte.

Topla voda, s toplotnimi črpalkami

Toplotne črpalke predstavljajo odlično izbiro tistim, ki stavijo na ogrevanje s pomočjo obnovljivih virov energije - toplote sonca, akumulirane v zraku, zemlji ali vodi. V trgovinah M Tehnika lahko izbiramo med pestro ponudbo priznanih proizvajalcev toplotnih črpalk za sanitarno vodo, katere odlikuje tehnična izpopolnjenost, zanesljivost in varčnost.

Peči na trda goriva, plinske peči kot tudi klasični kamini na pelete zagotavljajo pestro ponudbo ogrevalnih sistemov, ki nudi velike toplotne izkoristke.

Štedilniki na trda goriva

Mnogi se pri ogrevanju svojih počitniških hiš ali pri ogrevanju posameznih prostorov v stalnih bivališčih zato odločijo za štedilnike na trda goriva. V M Tehniki lahko izberemo tako tradicionalne rešitve, kot tudi inovativne štedilnike, ki se pri ogrevanju ponašajo z vizualnim izgledom kamina. Primerni so tudi za priključitev na centralne ogrevalne sisteme, hkrati pa lahko z njimi tudi kuhamo in pečemo.

Peči - med tradicijo in sodobnostjo

Peči na trda goriva, plinske peči kot tudi klasični kamini na pelete zagotavljajo pestro ponudbo ogrevalnih sistemov, ki nudi velike toplotne izkoristke. Najbolj napredne med njimi nudijo tudi računalniško regulacijo moči delovanja, prav vse med njimi pa hitro dosežejo nastavljeno temperaturo prostora in jo učinkovito vzdržujejo. Najbolj zahtevni lahko v M Tehniki izbirajo tudi vodnimi kamini ali med pečmi, ki imajo funkcije samočiščenja gorilnih naprav in možnosti priklopa na sobne termostate.

V M Tehnika trgovinah tako lahko izbirate med najrazličnejšimi rešitvami, ki zagotavljajo nenehoma ugodno bivalno klimo.

Ogrevanje s klimatskimi napravami

Kombinirane klimatske naprave niso namenjene zgolj hlajenju v poletnih mesecih, saj v gospodinjstvih lahko predstavljajo tudi pomemben način ogrevanja prostorov. V M Tehniki nudijo široko ponudbo klimatskih naprav, ki zagotavljajo enostavno namestitev v prostorih, hitro ogrevanje in tudi filtriranje morebitnih prašnih delcev v zraku.

V M Tehniki nudijo široko ponudbo klimatskih naprav, ki zagotavljajo enostavno namestitev v prostorih.

Drugi načini ogrevanja

IR paneli, kaloriferji, električni grelniki in radiatorji, konvektorji in električni oljni radiatorji mnogim predstavljajo rešitve za začasno ogrevanje, ogrevanje kopalnic in drugih manjših prostorov oziroma dopolnjevanje njihovih prevladujočih ogrevalnih sistemov.

V M Tehnika trgovinah lahko izbirate med najrazličnejšimi rešitvami, ki zagotavljajo nenehoma ugodno bivalno klimo.

Zaupajte strokovnjakom notranjega ogrevanja, ki vedo, kako vaš dom vedno ohraniti optimalno topel

M Tehnika strokovnjaki širom Slovenije že niz let opremljajo tako starejše kot novogradnje z najoptimalnejšimi ogrevalnimi sistemi in drugimi dodatki, ki spodbujajo ugodno bivalno klimo.

Zakaj je M Tehnika najboljše mesto za izbiro ogrevalnega sistema in najrazličnejših dodatkov:

  • M Tehnika se ponaša s široko izbiro različnih ogrevalnih naprav,
  • ob izbiri montaže se DDV pri nakupu zniža na 9,5%,
  • s pomočjo Pika kartice so možni tudi nakupi na obroke, brez obresti,
  • posebna ugodnost: koriščenje pik do konca izbranega bonitetnega obdobja (z zaključkom v januarju ali juliju) zagotavlja dodatne prihranke!

Obiščite ali pokličite vam najbližjo poslovalnico, kjer je možna tudi prodaja na daljavo in prevzem. V Spletni trgovini M Tehnika pa lahko izkoristite priložnost brezplačne dostave pri nakupu nad 200 €, tudi pri nakupu energentov.

Objavljeno na https://siol.net/dom/prenova-in-gradnja/vodnik-za-izbiro-gospodarnega-in-ugodnega-ogrevalnega-sistema-543943


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene