Mercator Spletna trgovina
0

Klimatske naprave so v vročih poletjih najbolj učinkovit način hlajenja, v prehodnih obdobjih pa so se izkazale tudi kot energijsko učinkovit način dogrevanja prostorov. Izbira na trgu je velika, zato se potrošniki velikokrat znajdejo v zadregi, kaj izbrati in kupiti. Zato je Zveza potrošnikov Slovenije pripravila e-brošuro: Klimatske naprave – kaj je dobro vedeti? V e-brošuri, ki je nastala v okviru projekta CLEAR 2.0, so zbrane najpomembnejše informacije in nasveti, ki potrošnikom olajšajo pot do pravilne nakupne odločitve, posebna pozornost pa je namenjena tudi montaži, pravilni uporabi in vzdrževanju klimatske naprave.

Kliknite in dostopajte do e-brošure Klimatske naprave - kaj je dobro vedeti?

»Vsebina brošure je avtorsko zaščitena. Brošuro je pripravila Zveza potrošnikov Slovenije v okviru projekta Clear 2.0, ki ga financira EU v okviru programa za raziskave in inovacije Obzorje 2020.«


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene