Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

LESTEV ALPOS Expert 38-12, tridelna

Večnamenska tridelna lestev (3 x 12 prečk), namenjena profesionalni in zahtevnejši domači uporabi. Uporablja se lahko kot enodelna lestev, dvodelna prislonska lestev, tridelna prislonska lestev, samostoječa »A« dvodelna ali kot samostoječa »A« tridelna lestev. Dolžina lestve se lahko poljubno spreminja – zložena 3,55 m, raztegnjena 8,3 m. Kakovostne ekstrudirane aluminijaste cevi skupaj z nedrsečimi plastičnimi čepi, stabilnostnim drogom, zanesljivimi varnostnimi pasovi in trdnim pocinkanim jeklenim okovjem zagotavljajo visok nivo varnosti. Lestev je konstruirana in izdelana v skladu z evropskim standardom EN131, ki dovoljuje največjo delovno obremenitev lestve 150 kg. Teža lestve 27,78 kg.
569,99 €
+ -
V košarico
Namembnost
profesionalna, večnamenska
Material
aluminij
Delovna višina
9,01 m
Število prečk
36
Največja obremenitev lestve
150 kg
Garancijska doba v letih
5
VIŠINA LESTVE
3,55 m
Kontaktni naslov
ALPOS ALU, D.O.O. CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 29B, 3230 ŠENTJUR, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene