Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

TESNILNA MASA TEKAFLEX ms 15 siva 290ml

Za tesnjenje večine gradbenih materialov. Primerna je za dilatacijske rege v gradbeništvu, za tesnjenje okenskih okvirjev in za tesnjenje konstrukcij, ki so podvržene vibracijam. Zagotavlja odličen oprijem na večino gradbenih materialov (beton, opeko, les, aluminij, železo, nerjaveče jeklo, baker, EPS, večino plastik). Ima dober oprijem tudi na nekoliko vlažne površine. Dosega odlične mehanske lastnosti, visoko elastičnost in fleksibilnost. V vertikalnih regah ne polzi. Ne vsebuje topil. Lahko se barva. Je UV obstojna in zelo odporna na atmosferske vplive in staranje. Ne povzroča korozije.
8,29 € 7,46 € 25,72 €/1l
+ -
V košarico
Namembnost
tesnilna masa
Volumen
290 ml
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene