Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

KLIMATSKA NAPRAVA TESLA TT34EX82BM-1232IAW, set

  • Blagovna znamka: TESLA
  • Šifra izdelka Šifra izdelka: 665764
Stensko klimatsko napravo Tesla TT34EX82BM-1232IAW v črni odlikuje napredna inverterska tehnologija z eko hladilnimi sredstvi . Opremljena je s funkcijo Wi-Fi, dodatnim fultrom za zaščito zdravja/ionizatorjem in funkcijo horizontalnega usmerjanja zraka.I Feel funkcija - Inovativna in intuitivna kontrola klimatske naprave. Senzor, ki je vgrajen v daljinski upravljalec meri temperaturo in samodejno nastavi program delovanja na klimatski napravi. Self-Cleaning - Superiorno samočiščenje. Self-Diagnostic - Samodejni nadzor in vzdrževanje. Klimatska naprava nadzoruje vse nepravilnosti pri delovanju in identificira potencialni nedelujoči del. Anti-Rust Cabinet - Pocinkano jeklo in šest slojev antikorozivnega premaza omogočata, da zunanja enota klimatske naprave ostane kot novaTurbo Mode - Sveže ali toplo v trenutku. Turbo funckija aktivira hitro hlanje ali gretje na način povečanja količine pretoka zraka, da bi se dosegla željena temperatura. Sleep Mode - Moderna tehnologija za mirenspanecLED Hidden Display - Skriti zaslon za popoln videz.
529,99 €
Nakup v Spletni trgovini ni mogoč
Ne spreglejte

Nakup vgradne klimatske naprave.

Nakup klimatske naprave je mogoč le z montažo, pri čemer se obračuna 9,5% DDV - več TUKAJ. Za klimatske naprave z močjo do 4 kW je cena montaže 320 EUR, za klimatske naprave z močjo nad 4 kW do 5,5 kW je cena montaže 380 EUR. Več o montaži TUKAJ. Klimatska naprava je na voljo v klasičnih prodajalnah M Tehnike. Ni na voljo v Spletni trgovini. Objavljena spletna cena klimatske naprave vsebuje 22% DDV in ne vsebuje cene montaže.

Daljinsko upravljanje
da
Moč
3400 W
Hladilna moč
3,4 kW
Grelna moč
3,42 kW
Poraba energije pri hlajenju
195 kW
Poraba energije pri gretju
840 kW
Pretok zraka
550 m3
Glasnost
notranja enota 50 dBzunanja enota 60 dB dB
Število stopenj hitrosti
5
Dimenzije (v/š/g)
notranja enota 777×250×201 mmzunanja enota 777×498×290 mm mm
Teža
notranja enota 8 kgzunanja enota 24 kg kg
Energijski razred
A++/A+
Barva
črna
Garancijska doba v letih
3
Koeficient učinkovitosti
4
Ime in GWP uporabljenega hladilnega sredstva
R-32, 675
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene