Mercator Spletna trgovina
0

ZAGOTAVLJAMO:

  • priklop/montaža aparatov na obstoječe inštalacije,
  • nakup priklopa pri aparatih bele tehnike, klimatskih naprav, toplotnih črpalk, peči, prezračevalni sistemi, robotske vrtne kosilnice.

VEČ INFORMACIJ:

  • priklop/montažo opravijo pogodbeni partnerji M Tehnika,
  • pri nekaterih vrstah priklopov ter blagu, ki je predmet priklopa/montaže aparatov velja pri fizičnih osebah 9,5% DDV,
  • obseg dela je podrobneje zapisan v splošnih pogojih, ki jih kupec prejme ob nakupu storitve ali pridobi informacije s strani prodajalcev.

Kaj je dobro vedeti od nakupu vgradne klimatske naprave izvejte TUKAJ

Za več informaciji se obrnite na prodajno osebje v vaši najbližji poslovalnici M Tehnike.

PREVERITE CENIK IN SPLOŠNE POGOJE DOSTAVE BLAGA NA DOM TER PREVOZA BLAGA


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene