Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

VGRADNA PLOŠČA ELICA NikolaTesla Alpha BL/A/78 z napo

ELICA indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo NIKOLATESLA ALPHA BL/A/78 (PRF0183127). Ključne prednosti, s katerimi vas bo navdušila - Funkcija časovnika: pomaga pri kuhanju jedi. Enostavno nastavite čas, ki je potreben in ob izteku se bo kuhalna plošča sama ugasnila. Možnost ohranjanja toplote: s to možnostjo je segrevanje jedi enostavnejše, saj se jedi ne bodo pregrele. Enostavno vzdrževanje: materiali za enostavno čiščenje in vzdrževanje filtrov. Tehnologija Stop&Go: ko aktivirate to funkcijo lahko pripravo jedi samo prekinete in se kasneje vrnete k nadaljnji pripravi. Tehnični podatki: indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo, 4 kuhališča, upravljanje z drsnikom na dotik, tiho delovanje, zakasnitev vklopa, otroška zaščita, časovnik, funkcija ohranjanja toplote, filter za dolgo življenjsko dobo, tehnologija Stop&Go. Dimenzije izdelka (V x Š x G): 25 x 78 x 51,5 cm. Dimenzije vgradne niše (V x Š x G): 25 x 75 x 49 cm.
1.499,99 €
+ -
V košarico
Vrsta kuhališča
4x indukcija
Upravljanje
na dotik
Termična varovala
da
Varnostni izklop
da
Dimenzije vgradne odprtine (v/š/g)
250 x 750 x 490 mm
Dimenzije (v/š/g)
250 x 780 x 515 mm
Barva
črna
Garancijska doba v letih
2
Kontaktni naslov
ALIANSA D.O.O. GOTOVLJE 31, 3310 ŽALEC, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene