Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

ROBOTSKI SESALNIK PHILIPS XU3100/01

Robotski sesalnik XU3100/01 HomeRun serije 3000 Aqua sesa in mokro briše trda tla v eni potezi ter se loti fine plasti prahu, ki se vsakodnevno nabere na tleh. Izjemno velika moč sesanja (strogo preizkušeno, da doseže do 4000 Pa) lahko posesa večje delce umazanije, kot so drobtine. Samodejno poveča moč sesanja, ko zapelje na preprogo, da zajame fine delce prahu, ki se skrivajo globoko v preprogi. Ima štiri različne stopnje sesanja: eko, običajno, visoko in največjo za odstranjevanje velikih skupkov umazanije, kot so drobtine. Robot se samodejno izprazni v postajo za samodejno praznjenje. Postaja vsebuje 3,0-litrsko protialergijsko vrečko s-bag za enkratno uporabo, ki lahko zadrži do 30 dni prahu. Zmogljiva litij-ionska baterija z zmogljivostjo 4800 mAh zagotavlja čas delovanja do 200 minut, kar zadošča za čiščenje površine do 185 m2. Ko se baterija skoraj izprazni, se robot samodejno vrne na postajo, da se baterija napolni. Robot z lasersko navigacijo 360 (LiDAR) pregleda vseprostore in v hipu ustvari natančen zemljevid. Ta zemljevid je interaktiven in ga lahko uporabite v aplikaciji Philips HomeRun, da ustvarite načrt čiščenja po meri za svoj domači prostor. Aplikacija robota Philips HomeRun je na voljo v slovenskem jeziku in je zasnovana tako, da je uporabniku prijazna in intuitivna, zato je idealna za uporabnike, ki se z napravo srečujejo prvič. V aplikaciji Philips HomeRun lahko na zemljevidu izberete, katere prostore je treba očistiti v določenem vrstnem redu. Z intuitivno aplikacijo lahko natančno nadzirate, kje lahko robot čisti. Prepovedano območje je rešitev za tista območja, kjer čiščenje ni potrebno. Virtualni zid določa namišljeno črto v vašem domu, za katero bo robot vedel, da je ne sme prečkati. Na zemljevidu nastavite in shranite območja brez brisanja, tako da se robot med brisanjem tal izogne preprogam. Zaradi nizke višine (96 mm) očisti tudi težko dostopna mesta pod kavči, posteljami in drugim pohištvom.
779,99 €
+ -
V košarico
Glasnost
66 dB
Napajanje
litij-ionska baterija
Shranjevanje prahu
v posodo
Kapaciteta posode
0,35 l
Število stopenj regulacije moči
4
Indikator za zamenjavo vrečke
da
Bazna postaja
da
Premer
34,1 cm
Barva
črna
Teža
3,8 kg
Vrsta sesalnika
robotski sesalnik
Garancijska doba v letih
2
Kontaktni naslov
MERCATOR D.O.O. DUNAJSKA CESTA 107, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene