Mercator Spletna trgovina
0
NAZAJ

ROBOTSKI SESALNIK IROBOT Roomba Combo i5172

i5 Robotski sesalnik in pomivalec Roomba Combo® i5 je zasnovan za mokro in suho čiščenje tal - preklopite ga lahko iz sesalnika za vse vrste tal v sesalnik in pomivalec za trda tla z enostavno zamenjavo koška. Vstavite košek Roomba Combo® in vaš robot bo samodejno zaznal, da je čas za kombinirano čiščenje. Porabite manj časa za skrb za čiščenje in več časa za sprostitev, vedoč, da imate nadzor. Inovativnost, ki jo pričakujete od iRobot, vam zdaj omogoča dvojno čiščenje z eno napravo. Tehnični podatki: WiFi - povezljiv z aplikacijo iRobot Home, stranska krtača pozicionirana pod kotom 27°, avtomatska čistila glava / dvojni čistilni krtači, Dirt Detect®, filter HEPA 13, pralen košek AeroForce, navigacija Imprint Smart, gumbi na nadzorni plošči robota Clean/Dock/Spot, LED display – indikatorji za DirtDirect/Napake/WiFi/baterijo, pragovi do 2 cm, višina 9,3 cm, čas delovanja - celotno nadstropje, 10 nadstropij, čas polnjenja do 3 ure, Li-Ion baterija.
489,99 € 416,49 €
+ -
V košarico
Shranjevanje prahu
v posodo
Globinska krtača
da
Hepa filter
da
Število stopenj regulacije moči
samodejno
Bazna postaja
da
Premer
34,2 cm
Barva
ogljeno siva
Dimenzije (v/š/g)
9,25 x 34,2 x 34 cm
Teža
3,18 kg
Vrsta sesalnika
robotski sesalnik
Garancijska doba v letih
2
Kontaktni naslov
EBULL D.O.O. VELIKA LIGOJNA 32A, 1360 VRHNIKA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene