Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

KAVNI APARAT PHILIPS EP3341/50

Uživajte v 5 priljubljenih kavnih napitkih, od klasičnega espressa, navadne črne kave, cappucina in bele kave do ledene kave s popolno peno, aromo in temperaturo. Na voljo je tudi vroča voda za čaj. Sodoben zaslon na dotik z barvnimi ikonami vam omogoča enostavno izbiro najljubših pijač. S funkcijo My Coffee Choice lahko kavo prilagodite svojemu okusu: izberite želeno jakost kave, dolžino in stopnjo penjenja mleka. Poiščite navdih za ostale kavne napitke v aplikaciji Coffee+. Zahvaljujoč zmogljivi tehnologiji ciklonskega penjenja mlečni sistem LatteGo z dotikom gumba samodejno pripravi svilnato gladko mlečno peno za kave z mlekom, tudi iz vaših najljubših rastlinskih nadomestkov mleka. Poleg tega mlečni sistem LatteGo omogoča najhitrejše čiščenje, saj je sestavljen samo iz 2 delov, nima cevk in se lahko očisti v samo 10 sekundah pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju. Aromatično kavo pripravite tiho s Philipsovo vrhunsko tehnologijo SilentBrew z zvočno zaščito in tihimmletjem, ki poskrbi, da je priprava kave prijetna izkušnja. Trpežen keramičen mlinček se lahko prilagodi v 12 korakih za mletje v stopnjah od finega prahu do grobo zmletih zrn. Filter AquaClean zagotavlja do 5000 skodelic brez odstranjevanja vodnega kamna.
649,99 €
+ -
V košarico
Prostornina posode
1,8 l
Termo posoda
ne
Filter
AquaClean
Indikator nivoja vode
ne
Samodejni izklop
da h
Dimenzije (v/š/g)
371 x 246 x 433 mm
Barva
črna
Garancijska doba v letih
2
Kontaktni naslov
MERCATOR D.O.O. DUNAJSKA CESTA 107, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene