Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

ELEKTRIČNO KOLO S-BIKES C90e PRO 28'' White/Red, 36V/16Ah (576Wh)

  • Blagovna znamka: S-BIKES
  • Šifra izdelka Šifra izdelka: 131148
Električno gorsko kolo S-Bikes C90e PRO je namenjeno vsakodnevni rekreacijski vožnji po kakršnemkoli terenu. FIVE F90 centralni motor 36V z največjo močjo 250W je izredno učinkovit in tih. Največji navor motorja 90 Nm vam bo v veliko pomoč na najbolj strmih cestah. Zahvaljujoč senzorju sile je podpora sorazmerna z vašim naporom: močneje kot poganjate, bolj vam bo podpora pomagala. Baterijski sistem 36V, 16 Ah 576 Wh, popolnoma integriran v okvir, omogoča zaščito in optimalno porazdelitev teže. Ponuja vam doseg do 100 km z enim polnjenjem (v optimalnih pogojih uporabe). Nadzorna plošča LCD tik ob levem ročaju vam omogoča preprosto izbiro med 5 razpoložljivimi stopnjami pomoči, ne da bi izpustili krmilo.
2.299,99 € 2.179,99 €
Nakup v Spletni trgovini ni mogoč
Moč baterije
576 W
Vrsta baterije
Li-Ion Samsung 36V, 16Ah, 576Wh
Domet
100 km
Vrsta okvirja
aluminij
Prednji menjalnik
Shimano Tourney
Zadnji menjalnik
Shimano Tourney
Zavore spredaj
hidravlične zavore
Zavore zadaj
hidravlične zavore
Dimenzije sprednjih pnevmatik
28
Dimenzije zadnjih pnevmatik
28
Teža
23 kg
Barva
bež
Kontaktni naslov
ŠPAN D.O.O. TRŽAŠKA CESTA 547, 1351 BREZOVICA PRI LJUBLJANI, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene