Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

ELEKTRIČNI SKIRO XIAOMI 4 Pro

Xiaomi 4 Pro sedaj večji v vseh dimenzijah - 60 mm višji, 68 mm daljši, ima 54 mm širše krmilo in 19 mm širšo podlogo za stanje v primerjavi s predhodnikom Mi pro 2. Prav tako je nosilnost povečana na 120 kg. Nadgrajen na povsem novo pnevmatiko Xiaomi DuraGel, ki uporablja strukturo brez zračnic in samotesnilni gel, tako da vam ni treba skrbeti za predrtje pnevmatike. 10" pnevmatike vam bodo zagotovile boljše blaženje udarcev na neravnih cestah. Hitrost lahko vedno prilagodite razmeram v okolici - če se vam mudi v službo, izberite športni način (do 25 km/h), standardni način je primeren za vožnje po parku (do 20 km/h), medtem ko lahko na območjih, polnih ljudi, vklopite način hoje in vozite počasneje (do 6 km/h). V celoti nadgrajen sistem za rekuperacijo kinetične energije (KERS), učinkovitost pretvorbe energije pa je bila dodatno izboljšana. Lahko povrne kinetično energijo vsakega zaviranja in vožnje brez pogona ter jo pretvori v uporabno električno energijo za nadaljnjeizboljšanje dosega križarjenja. Učinkovitost obnavljanja energije je mogoče prilagoditi preko aplikacije Xiaomi Home. Opremljen z zmogljivo baterijo z izjemno veliko kapaciteto 446 Wh oz. 12400 mAh, vas bo Xiaomi 4 Pro z enim polnjenjem popeljal do 55 km daleč. Okvir je izdelan iz neverjetno močnega materiala iz aluminijeve zlitine, ki se uporablja v letalski industriji, zaradi česar je skiro izjemno vzdržljiv in lahek. Sprednje kolo je opremljeno z regenerativnim protiblokirnim zavornim sistemom E-ABS, velikost kolutne zavore zadnjega kolesa pa je nadgrajena na 130 mm, kar rešuje težave z drgnjenjem diska. Pri zaviranju se eden za drugim aktivirata prednji in zadnji zavorni sistem, kar skrajša zavorno pot in zagotavlja varno ustavljanje. Xiaomi 4 Pro je prvi skiro, ki je pridobil certifikat loT Security Rating Level 3 (Gold). Mehanizem »močne vezave«, ki zagotavlja, da se drugi uporabniki ne morejo povezati na vaš skiro s svojo napravo brez vaše odobritve.
829,99 €
+ -
V košarico
Vrsta baterije
Li-ion, 446 Wh oz. 12400mAh
Domet
55 km
Velikost okvirja
124 x 120 cm
Vrsta okvirja
aluminij
Zavore spredaj
200 mm / disk / E-ABS
Zavore zadaj
130 mm / disk
Dimenzije sprednjih pnevmatik
10"
Dimenzije zadnjih pnevmatik
10"
Teža
17 kg
Barva
črna
Kontaktni naslov
VAMA TRADE POVŠIČ & CO. D.O.O. INDUSTRIJSKA CESTA 7B, 5000 NOVA GORICA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene