Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

ZEMLJA SUBSTRAL za visoke grede, 40 litrov

Namenjena je za vzgojo, setev ali sajenje vseh vrst zelenjave, kot so npr. paradižnik, korenje, zelena solata,… kot tudi za gojenje sadja in zelišč. Sestavljena je iz skrbno izbranih visokokakovostnih naravnih surovin, tudi šote, ki uspešno zadržuje vlago in izboljša oskrbo z vodo. Dodana hranila zadostujejo za 4 tedne po sajenju oz. presajanju. Uporaba Substral Naturen zemlje za zelenjavo zagotavlja zdravo rast in bujno cvetenje ter obilen pridelek. Ta izdelek je v skladu z Uredbo ES 2018/848 in se lahko uporablja v ekološkem kmetijstvu. Vsebuje vlakna Fibre smart – edinstvena in revolucionarno tehnologija. To so lesna vlakna, ki so 100% naravna in čista (niso iz obnovljivih virov) in zagotavljajo popolno teksturo za idealno drenažo. Ta zagotavlja optimalno ravnovesje med zrakom in vodo za močne korenine in zdravo rast rastlin. Sestava: šotna stelja, kompost iz rastlinskih ostankov, ekstrudirana lesna vlakna, kompostirano lubje iglavcev, hranila.
14,59 € 12,39 € 0,30 €/1l
+ -
V košarico
Namembnost
za visoke grede, za zelenjavo, za zelišča
Volumen
40 l
Kontaktni naslov
SILK D.O.O. BRODIŠČE 15, 1236 TRZIN, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene