Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

VGRADNI SET CANDY CGHOPK60X/E

Vgradni set vključuje Candy ventilacijsko pečico in plinsko ploščo. Pečica ima prostornino 65 litrov in 8 načinov delovanja. Funkcijo, želeno temperaturo in čas pečenja lahko nastavite s pomočjo gumbov. Pečica se uvršča v energijski razred A+ in je v barvi nerjavečega jekla. Posebni funkciji pečice: COOK LIGHT - ta nastavitev omogoča zdravo pripravo živil z manj maščob. Gretje s kombinacijo žara z ventilatorjem in pulznim kroženjem zraka zagotavlja ohranitev vlage v živilih ter hrustljavo zunanjost. Tako so živila pripravljena v krajšem času in odličnega okusa. HITRO ODTAJANJE - spodnji in zgornji grelec se vklapljata s presledki, med tem pa deluje tudi ventilator. Samodejno je predhodno že nastavljena temperatura 40 °C, ki je med postopkom odtajanja ni mogoče spreminjati. Funkcija poskrbi za odtajanje živil pred pečenjem. Plinska plošča je široka 59,5 cm, ima štiri kuhališča v moči od 1-2,7 kW in emajlirano mrežo. Za varnost poskrbijo elektromagnetna varovala za vsak gorilnikposebej. Upravljanje je mehansko z gumbi. Dimenzije plošče VxŠxG: 8x595x510 mm. Mere vgradne niše VxŠxG: 40x480x560 mm. Moč kuhališč: skupna priključna moč 7200 W, levo spredaj 2700 W, levo zadaj 1750 W, desno spredaj 1000 W, desno zadaj 1750 W.
499,99 €
+ -
V košarico
Ne spreglejte

Celotna linija Candy velikih gospodinjskih aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom.

Podjetje Candy Hoover d.o.o. Letališka cesta 35, 1000 Ljubljana, vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o. Trajanje akcije dodatnega promocijskega jamstva velja od 1.9.2018 do preklica.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika www.candy.si/jamstvo, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu. VEČ o podaljšanem jamstvu.

Neto prostornina pečice
65 l
Upravljanje pečice
z gumbi
Ventilatorsko pečenje
da
Vrste pečenja
Cook light, funkcija pizza, hitro odtajanje, gretje spodaj in zgoraj, ventilacijsko pečenje, ventilacijsko pečenje s spodnjim grelcem, žar
Zasteklitev vrat
dvojna
Vgradne dimenzije pečice (v/š/g)
595 x 595 x 568 mm
Barva pečice
inox
Vrsta kuhališča
4x plinska plošča
Upravljanje plošče
z gumbi
Varnostni izklop
ne
Dimenzije vgradne odprtine (v/š/g)
600x595x555 mm
Dimenzije plošče (v/š/g)
100x595x510 mm
Barva plošče
inox
Garancijska doba v letih
5
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene