Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

PLINSKI GRELNIK QLIMA GH3062RF

Plinski grelec Qlima GH3062RF, teže 11 kg, moči 4,2 kW plin in 2.000 W elektrika, s tristopensko nastavitvijo moči plinskega delovanja 1,4 - 2,7 - 4,2 kW. Z dodanim dvostopenjskim električnim grelcem 2.000 W. Primeren za ogrevanje prostorov do 205 m3. Vgrajena varovala proti prevrnitivi, pregrevanju, kvaliteto izgorevanja in ODS sistemom za merjenje koncentracije kisika v prostoru. Za plinske bombe do 15 kg. Piezzo električni vžigalnik. Priloženo darilo - plinski regulator.
269,99 €
+ -
V košarico
Maksimalna moč
4,2 + 2,0 kW
Zaščita proti pregretju
da
Masa
11 kg
Dimenzije (v/š/g)
73 x 42 x 35 cm
Barva
srebrna/črna
Garancijska doba v letih
2
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene