Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK PROAIR 130/195 HPC

Visokotlačni čistilnik v kompaktnem ohišju z indukcijskim motorjem ter velikimi kolesi za lažji transport. Ostale značilnosti: vgrajen rezervoar za šampon, aluminijasta črpalka z medeninastimi bati (dvojno tesnjenje batov), vsi deli skozi katere potuje voda so kovinski. Osnovna oprema: navijalni kolut za cev, visokotlačna pištola, visokotlačna gumijasta cev z jekleno ojačitvijo, kovinska palica za 4 menjalne šobe in turbo nastavek, 4 menjalne šobe (3 različne oblike curkov, 1 za šampon), igla za čiščenje šobe. Ostale tehnične specifikacije: moč 2700W, napetost 230V/50Hz, delovni tlak 130 bar, max. tlak 195 bar, max. pretok vode 558 l/h, dovoljena temperatura vode od 5 do 50°C, IPX5 zaščita.
349,99 €
+ -
V košarico
Skupina orodij
pralno čistilni stroji
Vrsta orodja
električno
Delovni tlak
130 bar
Pretok vode
558 l/h
Dolžina visokotlačne cevi
8 m
Maksimalna temepratura vode
50 °C
Moč
2700 W
Garancijska doba v letih
1
Kontaktni naslov
OMEGA AIR D.O.O. LJUBLJANA CESTA DOLOMITSKEGA ODREDA 10, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene