Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

FLEKSIBILNO LEPILO ZA PLOŠČICE CERESIT CM 17 27,5 kg XXL

CERESIT CM 17 – Super Flexible Fibre Force - Izredno fleksibilno lepilo za lepljenje keramičnih ploščic in naravnega kamna večjih dimenzij - za zunanjo in notranjo uporabo. Lepilo primerno za polaganje keramičnih talnih oblog na površine s talnim gretjem. Primerno za kuhinje, kopalnice, balkone, terase in vrtne plavalne bazene. Namenjeno za tako vpojne kot nevpojne podlage. Značilnosti: fugiranje in hoja že po 12 urah, z vidnimi vlakni za moč in fleksibilnost, za postavljanje ploščic velikega formata, za kritične podlage (balkone, terase itd.), za sisteme s talnim gretjem.
18,49 € 0,67 €/1kg
+ -
V košarico
Vrsta lepila
za keramiko
Teža
27,5 kg
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene