Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

KROŽNA ŽAGA EINHELL TC-TS 2025/3 ECO

Blagovna znamka: EINHELL
Šifra izdelka: 262752
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Namizna krožna žaga Einhell TC-TS 2025/3 eco je zmogljiva naprava, ki omogoča enostavno in udobno delo z masivnim lesom, vlaknenimi ploščami in številnimi drugimi podobnimi materiali. Odsesavanje prahu na ohišju in na pokrovu žaginega lista pomaga pri čiščenju zraka. Žagin list 250x30 mm, 2 v 1 nastavitev žaginega lista (višina in kot z enim premikom), hitrost 5000 min-1, maksimalna višina reza pri kotu 45° je 65 mm, maksimalna višina reza pri kotu 90° je 85 mm, prečni omejevalnik s kotno skalo za preproste reze (+/- 60°), držalo za shranjevanje napajalega kabla na ohišje. Delovna višina 850 mm, velikost delovne površine 563 x 583 mm. Teža 20,6 kg.
169,99 EUR 159,99 EUR
DODAJ V
Skupina orodij
žage
Vrsta orodja
električno
Moč
2000 W
Globina reza
85 mm (90°) / 65 (45°) mm
Dimenzija (dolžina)
71,6 cm
Dimenzija (širina)
62,5 cm
Dimenzije (d/š)
33 cm
Dimenzija brusne plošče (premer)
250x30 mm / 24 Z mm
Garancijska doba v letih
2

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene