Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

FINSKA SAVNA SANOTECHNIK H60330 Helsinski - 3OS 150x150x190

Finska savna Sanotechnik za 3 osebe, peč za savno vklj. z vulkanskim kamenjem, moč: pribl. 4.500 Watt (230 Volt), notranja osvetlitev, vrata in prednja stranica - 6 mm varnostno steklo, vedro z zajemalko / termometer / peščena, ura, les: HEMLOCK.
3.089,99 €

Izdelek je dobavljiv samo na povpraševanje. Za oddajo povpraševanja kliknite na gumb.

Material
les: HEMLOCK
Steklo
6 mm varnostno steklo
Dimenzije (v/š/g) - zunanje
190x152x152 cm
Dimenzije (v/š/g) - notranje
183x150x150 cm
Predviden dobavni rok
40-60 delovnih dni po oddaji spletnega naročila
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene