Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

STEBER ZA ODVZEM VODE ROTO ZEUS, z dodatno opremo

Steber za odvzem vode Zeus z dodatno opremo v odlični imitaciji rjavega ali sivega lesa, bo poskrbel za priročen dostop do vode na vašem vrtu ali terasi. Steber je enostavno namestiti in pritrditi na površino z vijaki. Cena vključuje dodatno opremo: pipo, notranja inštalacijo in dva vijaka za pritrditev na tla, druga oprema ni vključena.Prednosti stebra za odvzem vode: odlična imitacija lesenega stebra, majhna masa, enostavna vgradnja priključkov in možnost pritrditve na tla, dolga življenjska doba, ni vzdrževanja, bogata dodatna oprema: pipa (kromirana ali medeninasta), notranja inštalacija (koleno, cev), vijaki.
153,99 €

+ -
V košarico
Material
polietilen
Dimenzije (v/š/g)
14 x 14 x 93 cm
Dimenzija (višina)
93 cm
Dimenzija (dolžina)
14 cm
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene