Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

NADSTREŠNICA PALRAM APPLICATION ZA VHODNA VRATA CANOPY AQUILA 1500

Blagovna znamka: PALRAM APPLICATION
Šifra izdelka: 832592
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Olepšajte svoja vhodna vrata z elegantnim nadstreškom za široka in dvojna vrata. Močan in trpežen – celo leto zagotavlja zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami. 4-mm masivne plošče z velikim učinkom, ki naravno blokirajo 100 % škodljivih UV-žarkov. Možnosti masivnih plošč: prosojne/solarno sive. Trpežni aluminijasti profili, odporni proti rjavenju. Prašno premazane podporne roke iz galvaniziranega jekla. Prednji žleb in zadnje skrito tesnilo usmerjata deževnico proti strani. Nadstrešek lahko preprosto sestavite sami – komplet vsebuje potrebno opremo za namestitev. Kompaktno pakiranje – preprosta rokovanje in trženje. Raztegljiv izdelek, ki je na voljo v velikosti 4100. Eleganten izdelek, ki ga ni treba vzdrževati.
258,99 EUR
DODAJ V
Dimenzije (d/š/v)
150,5x91,5x17,5 cm
Material
Ogrodje: Prašno barvana pločevina, kritina: polikarbonat
Barva
Ogrodje: antracit, kritina: transparent
Teža
15,1 kg
Predviden dobavni rok
7-10 dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene