Mercator Spletna trgovina
0
NAZAJ

ČISTILNIK ZRAKA STADLER FORM ROGER BLACK

Čistilnik zraka ROGER BLACK odstrani 99,3% SARS-CoV-2, ki povzroča COVID-19. Zmanjšanje prisotnosti virusov je bilo dokazano v neodvisnem laboratoriju Airmid v Veliki Britaniji. Rezultati testov kažejo, da lahko čistilnik zraka Roger iz Stadler Forma odstrani iz zraka 99,3% živih SARS-CoV-2 virusov, ki povzročajo COVID-19. Po podatkih agencije za varstvo okolja ZDA (EPA) " čistilniki zraka lahko ob pravilni uporabi pomagajo zmanjšati stopnjo onesnaževal v zraku v bivalnih prostorih, vključno z virusi. " Čistilnik zraka, kot je Roger, lahko pomaga zmanjšati tveganje virusnih okužb in tako njegovi družini in vsem drugim v prostoru zagotovi najboljšo možno zaščito pred okužbo s koronavirusom. Potrjen dodatni test: čistilnik zraka Roger učinkovito filtrira 99,9% vseh virusov gripe A in aerosolov iz zraka v 60 minutah (testirano v 28 m3 testni komori). Čistilnik zraka Roger z indikatorjem kvalitete zraka zagotavlja čist zrak v prostorih do 66 m2 - doma in v pisarni! Z dvemasenzorjema ta mobilni čistilnik zraka neprekinjeno meri kakovost zraka in takoj zazna onesnaževala, kot so neprijeten vonj, hlapne organske spojine (HOS), droben prah, cvetni prah, virusi in bakterije. Roger v eni uri iz zraka odstrani 99,3% vseh koronavirusov (SARS-CoV-2). Če se kakovost zraka poslabša, vas indikator kakovosti zraka obvesti s spreminjanjem barve in samodejno prilagodi učinkovitost čiščenja v inteligentnem samodejnem načinu. Bolj kot je zrak onesnažen, večjo zmogljivost bo uporabil. Vrhunsko zasnovan čistilnik zraka ima sedaj pralni tekstilni predfilter z integrirano higiensko funkcijo Sanitized®. Dvojni filter Dual Filter™ - srce čistilnika zraka - je kombinacija HEPA filtra in filtra z aktivnim ogljem.
419,99 €
+ -
V košarico
Maksimalna površina prostora
66 m2
Pretok zraka
465 m3/h
LCD prikazovalnik
ne
Daljinsko upravljanje
da
Dimenzije (v/š/g)
57,4 x 48,4 x 26,5 cm
Barva
črna
Garancijska doba v letih
2
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene