Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

KLIMATSKA NAPRAVA QUADRO AC-35CH-LF BIO, set

  • Blagovna znamka: QUADRO
  • Šifra izdelka Šifra izdelka: 798191
Klimatska naprava Quadro AC-35CH-LF BIO se uvršča v energijski razred A++/A+. Opremljena je z invertnim motrojem, ki zagotavlja tišje delovanje in večje energijske prihranke ter z LED zaslonom s prikazom temperature. Njena hladilna moč znaša 3,5 kW, grelna pa 3,0 kW.
419,99 €
Nakup v Spletni trgovini ni mogoč
Ne spreglejte

Nakup vgradne klimatske naprave.

Nakup klimatske naprave je mogoč le z montažo, pri čemer se obračuna 9,5% DDV - več TUKAJ. Za klimatske naprave z močjo do 4 kW je cena montaže 320 EUR, za klimatske naprave z močjo nad 4 kW do 5,5 kW je cena montaže 380 EUR. Več o montaži TUKAJ. Klimatska naprava je na voljo v klasičnih prodajalnah M Tehnike. Ni na voljo v Spletni trgovini. Objavljena spletna cena klimatske naprave vsebuje 22% DDV in ne vsebuje cene montaže.

Daljinsko upravljanje
da
Moč
3500 W
Hladilna moč
3,5 kW
Grelna moč
3 kW
Poraba energije pri hlajenju
3,5 kW
Poraba energije pri gretju
3 kW
Zmogljivost hlajenja
550 m3
Pretok zraka
550 m3
Glasnost
notranja enota 50 dB, zunanja 60 dB
Dimenzije (v/š/g)
notranja enota 282 x 855 x 325, zunanja enota 585 x 803 x 325 mm
Teža
set 34,5 kg
Energijski razred
A++/A+
Barva
bela
Garancijska doba v letih
2
Koeficient učinkovitosti
4.00
Ime in GWP uporabljenega hladilnega sredstva
R32 (0,6 kg)
Kontaktni naslov
AHAC D.O.O. CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 21, 3230 ŠENTJUR, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene