Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

SEMENSKI KROMPIR ROKO Marabel A35/55 5 kg

  • Blagovna znamka: ROKO
  • Šifra izdelka Šifra izdelka: 61903
Semenski krompir Marabel, zgodnja sorta - druga najbolj razširjena sorta v Sloveniji, uporabna za pripravo vseh jedi. Gomolji: ovalni, izenačeni, kožica je rumene barve in gladka, meso je rumene barve, plitve oči. Veliki pridelki z enako veliki gomolji. Uporabnost in lastnosti: zgornja sorta, ki se dobro skladišči, primerna za vsa pridelovalna področja, priporoča se upoštevanje 4-letnega kolobarja, za pripravo različnih jedi, po kuhanju ne spremeni barve in se ne razkuha.
9,79 € 1,95 €/1kg
Vrsta semena
semenski krompir
Kontaktni naslov
ROKO D.O.O. MIKLAVŠKA CESTA 73, 2311 HOČE, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene