Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

ZALIVALNI SISTEM KARCHER Premium HR 7.315 KIT 1/2"

Sistem za zalivanje s snemljivim bobnom za cev, prostorom za shranjevanje škropilnic in razpršilk, velikim predalom za shranjevanje ter možnostjo pritrditve palic za zalivanje. V celoti sestavljen nosilec za cev Premium HR 7.315 Kit 1/2" za mobilno ali stacionarno uporabo je primeren zlasti za zalivanje manjših do srednje velikih površin in vrtov. Podrobnosti o opremi: snemljiv boben za cev (2v1), prostor za shranjevanje škropilnic in razpršilk, velik predal za shranjevanje vrtnih rokavic, škarij, lopatic ipd. Vključno s stenskim držalom, 15-metrsko cevjo 1/2" PrimoFlex®, pršilko, 3x standardno cevno spojko, 1x standardno cevno spojko s sistemom Aqua Stop, priključkom za pipo G3/4 in redukcijskim kosom G1/2 ter dodatnimi možnostmi pritrditve palic za zalivanje. Garancija 2 leti.
99,99 €
+ -
V košarico
Pripomočki za zalivanje
zalivalne cevi, pribor za zalivalne cevi
Kontaktni naslov
PANTEH D.O.O. LETALIŠKA CESTA 1, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene