Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

VISOKA GREDA BIOHORT 2 x 0,5 m, temno siva

Biohort Visoka greda, odlična možnost za najboljši pridelek. Visoke grede olajšajo pridelovanje in omogočajo največji pridelek, vendar pa šele Biohort visoka greda z inteligentnim dizajnom in praktično funkcionalnostjo zagotavlja popoln užitek pri vaši najljubši dejavnosti. Premišljeni detajli poskrbijo za zanimivo podobo, ki pa nudi mnogo več kot zgolj lep videz! Vgrajena zaščita proti glodalcem iz robustnih tkanih steklenih vlaken, stranice z enostavnim odpiranjem olajšajo praznjenje, priprava za namakalno cev, izredno trpežna, sestavljeno v 10 min, samo 8 vijakov.
559,00 €
+ -
V košarico
Ne spreglejte

Izberite vrhunske izdelke BIOHORT za vaš vrt

Prelistajte letak BIOHORT TUKAJ

Predviden dobavni rok
do 30 delovnih dni po oddaji spletnega naročila
Dimenzije
77 x 201 x 53 cm
Skupina izdelkov
visoke grede
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene