Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

SET GARDENA AquaBloom, art. 13300-20

Blagovna znamka: GARDENA
Šifra izdelka: 657716
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
GARDENA AquaBloom, optimalno oskrbi vaše balkonske rastline in lončnice skozi celo sezono. AquaBloom zaliva in skrbi za vaše rastline tudi takrat, ko niste v bližini. Sistem ne potrebuje vodovodne pipe ali električne vtičnice, zadostuje le vedro vode. AquaBloom je popoln namakalni sistem, pripravljen za takojšnjo uporabo. Glavna enota 3-v-1 združuje črpalko za črpanje vode, krmilno enoto za izbiro urnika namakanja ter sončne celice, ki napajajo priložene polnilne baterije. 14 vnaprej določenih programov za zalivanje, omogoča nadzor nad zalivanjem. Kapljalniki s tlačno izravnavo zalivajo do 20 rastlin, vsak kapljalnik omogoča pretok do 300 ml/h. Zelo priročna in prilagodljiva namestitev. AquaBloom krmilno enoto postavite na sončno mesto, ga obesite na posodo za rože, postavite na mizo ali pritrdite na steno. Namestitev AquaBloom enote je preprosta in brez orodja! Uživajte na svojem balkonu ali terasi, brez zamudnega ročnega zalivanja. Čudovite, lepo negovane rastline in cvetje vso sezono - ne glede na to, kako dolgo ste na počitnicah ali službenih potovanjih. AquaBloom poskrbi za rastline, ko vas ni doma.
111,99 EUR
DODAJ V
Material
Umetna masa
Barva
Črna
Pripomočki za zalivanje
ostali pripomočki za zalivanje

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene