Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

PEČ NA TRDA GORIVA PRO-TERMO TAURUS

Blagovna znamka: PRO-TERMO
Šifra izdelka: 644497
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Posebnost peči TAURUS je v njeni večnamenskosti. Ta pečica izjemno učinkovito ogreva prostor od 60 do 80 m2, služi za kuhanje okusnih jedi, ima pa tudi prostorno peč, kjer lahko pripravite sladke in slane dobrote.Za izdelavo te peči smo uporabili najkakovostnejše materiale - hladno valjano pločevino v kombinaciji s šamotno opeko. Zato vam bo dolga leta služil brezhibno!Za nemoteno delovanje peči TAURUS OVEN uporabljajte samo suh les, lesne brikete in rjavi premog.Ročaji na kurišču in vratih pečice se med delovanjem pečice ne segrejejo, zato so varni za uporabo. Peč TAURUS izdelujemo v sodobni antracitni (črni) barvi, peč ustreza standardu CE, kar pomeni, da je v skladu z najstrožjimi predpisi EU o varnosti in energetski učinkovitosti.
479,99 EUR 407,99 EUR
DODAJ V
Maksimalna moč
12 kW
Maksimalna površina ogrevanja
80 m2
Zaščita proti pregretju
ne
Premer dimovodne cevi
12 cm
Masa
80 kg
Dimenzije (v/š/g)
102 x 52 x 46 cm
Barva
črna
Garancijska doba v letih
2

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene