Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

BRUSILNIK ZA STENE ISKRA ERO DS750-225

Blagovna znamka: ISKRA ERO
Šifra izdelka: 612162
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Brusilnik za stene-žirafa Iskra DS750-225 je univerzalno in praktično orodje s katerim lahko izjemno natančno in učinkovito zbrusite notranje in zunanje stene. Močan 750 W motor in brusilna glava s premerom 225 mm sta ključnega pomena, da je delo opravljeno hitro in učinkovito. Hitrost delovanja brusilnika lahko nastavljate med 900 in 1800 obrati. Prilagodi se različnim površinam, zaradi česar lahko pričakujete enako dobre rezultate ne glede na vrsto stene, ki jo je potrebno zbrusiti. Brusilnik je opremljen tudi s teleskopskim ročajem, ki se v dolžino lahko raztegne do 170 cm ter LED osvetlitvijo glave, za lažji pregled brusnih površin.
145,99 EUR
DODAJ V
Skupina orodij
brusilniki in polirniki
Vrsta orodja
električno
Moč
750 W
Hitrost traku
900-1800 m/min
Dimenzija (dolžina)
72 cm
Dimenzija (širina)
26,3 cm
Dimenzija brusne plošče (premer)
225 mm
Garancijska doba v letih
2

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene