Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

BUKOVA DRVA BIOLES HORIZONT 33 cm, 1x1x1,8m

Blagovna znamka: BIOLES HORIZONT
Šifra izdelka: 527020
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Bukova drva drva so žagana na dolžino 33 cm in so zložena v paleti zunanjih dimenzij 1x1x1,8m (zunanje mere palete). Volumen palete je 1,7 PRM (prostorninskega metra). Gre za polsuha drva vlažnosti nad 20%. Drva so idealna izbira za uporabo v kaminih, kotlih za centralno ogrevanje in krušnih pečeh.
169,99 EUR
DODAJ V
Ne spreglejte

Energenti in kuriva tudi na spletu.

V Spletni trgovini M Tehnika Vam omogočamo paletni nakup energentov in kuriv. Dostava po območju celotne Slovenije do 10 delovnih dni po oddaji spletnega naročila. Kliknite TUKAJ in izberite. Splošna določila in pogoji dostave TUKAJ

Sestava
bukova drva
Pakiranje
paleta 1x1x1,8 m (1 kom)

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene