Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

DELOVNI ODER ALTEC K06-00-1913-0-S, AluKlik XXL 600S

Visokokakovostni premični aluminijasti oder Nemškega proizvajalca Altec. Zagotavlja varno in profesionalno delo v zaprtih prostorih in na prostem. Lahka aluminijasta izvedba z dolgotrajno življenjsko dobo in največjo stabilnostjo, ki dosega vse varnostno-tehnične zahteve. Zelo enostaven sistem postavitve omogoča, da oder lahko sestavi ena sama oseba. Prehodni podest omogoča dostop na delovno ploščad z notranje strani odra, dodatno narebran aluminij deluje protizdrsno, zato se na odru počutite zelo varno. Največja obremenitev 200 kg/m2.
2.199,99 €
+ -
V košarico
Namembnost
za profesionalno rabo
Material
aluminij
Delovna višina
5,8 m
Število prečk
6
Dimenzije (v/š/g)
480/70/190 cm
Garancijska doba v letih
1
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene