Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

IR PANEL VORNER VIR9-0525

Blagovna znamka: VORNER
Šifra izdelka: 491008
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
IR grelni panel VORNER VIR9-0525, varčen, majhna poraba energije, integriran pameten digitalni časovnik s temperaturnim senzorjem, ki zazna če je odprto okno in ustavi ogrevanje.Grelna moč 550 WUstrezno za sobe: 12 – 15 m?IP44 zaščita pred vdoromLCD zaslon, integriran 24/7 digitalni časovnik (tedenski in dnevni časovnik). Tanek keramični panel debeline 11 mm primeren za namestitev na steno (40 mm debelina s distančnikom) ali samostoječ (priložene noge).Možnost barvanja ali poslikave keramične površine - grelec lahko pobarvajte tako, da se bo ujemal z bravo vašega prostora ali stene. Za barvanje lahko uporabite vodne brave ali barve z odpornostjo od 120 – 150?C.Napajanje 220–240 V / 50–60 Hz.Dimenzije: 600 x 800 x 11 mm ( 40 mm v predelu LCD displaya)Teža: 7,7 kg
104,99 EUR
DODAJ V
Moč
550 W
Zaščita proti pregretju
DA
Barva
BELA
Dimenzije (v/š/g)
60 X 80 X 1,1 cm
Teža
7,7 kg
Garancijska doba v letih
1

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene