Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

SISTEM ZA LOKALNO PREZRAČEVANJE ORCA Lokalni rekuperator Orca Pico 50+

Inovativni ORCA PICO 50+ za svež zrak in dom brez plesni!Izberite lokalno prezračevalno napravo ORCA PICO 50+, ki bo poleg svežine v vašem domu poskrbela tudi za nižje stroške ogrevanja. Odlikuje jo nizka poraba elektrike do 5 €/leto*, zanjo (ob nakupu v paru) lahko dobite tudi subvencijo Eko sklada do 20 %. Njeno delovanje je zelo tiho, učinkovitost pa do 92 %. Na voljo so 3 hitrosti, omogoča pretok zraka do 54 m3/uro. ORCA PICO 50+ se namontira na steno, zraven sta priložena stenski in daljinski upravljalnik. Ima zaščito pred kondenzacijo in zaščito IP 24.V kompletu ORCA PICO 50+ prejmete:• Lokalno prezračevalno napravo ORCA PICO 50+• Stenski upravljalnik • Daljinski upravljalnik • Belo plastično zunanjo rešetko***Poraba el. energije 5 €/leto velja ob nespremenjeni ceni električne energije na dan 1. 6. 2020 in pri uporabi lokalnega prezračevanja na najnižji stopnji delovanja. **Proti doplačilu lahko izberete tudi drugačno zunanjo rešetko. Za dokup je na voljo še filter F8,primeren za alergike. Specifikacije: - Električna napetost/frekvenca 230 V/50 Hz- Poraba 1 W 2,1 W 4,3 W- Največji tok 0,024 A 0,026 A 0,039 A- Maksimalni pretok zraka 15 m3 /h 30 m3 /h 50 m3 /h- Število vrtljajev ventilatorja 519 min-1 1555 min-1 2330 min-1- Zvočni tlak na razdalji 3m 19 dB(A) 22 dB(A) 29 dB(A)- Zvočni tlak na razdalji 1m 28 dB(A) 33 dB(A) 39 dB(A)- Učinkovitost ?92%- Material toplotnega prenosnika: Keramika- Premer cevi 160 mm- Zaščitni razred IP 24
499,99 €
+ -
V košarico
Vrsta elementa
Lokalni rekuperator
Uporaba
za prezračevanje prostorov
Material
Plastika, umetna masa
Garancijska doba v letih
2 leti
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene