Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

PEČ NA TRDA GORIVA ROMOTOP Alpera F, obloga naravni kamen

Blagovna znamka: ROMOTOP
Šifra izdelka: 488265
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Kaminsko peč odlikujejo čiste linije, kar daje sodoben pridih v kombinaciji z minimalističnimi podrobnostmi. Njena brezčasna zasnova poskrbi, da je peč v vaši dnevni sobi videti odlično. Peč je primerna za nizkoenergijske hiše, saj ima vgrajen priključek za dovod svežega zraka, potrebnega za izgorevanje. Peč je izdelana je iz jekla, obložena z naravni kamnom v sivi barvi. Vratca peči imajo tri-točkovni zapiralni sistem, z vgrajenim keramičnim steklom. Ima sistem za avtomatsko čiščenje stekla, s predogretim sekundarnim zrakom. Standardni model ima možnost izbire priključitve dimne povezave od zgoraj ali od zadaj. Notranjost kurišča je obložena s šamotnimi ploščami, rešetka je iz litine. Spodnji del peči vključuje prostor za shranjevanje z vrati, za shranjevanje manjše količine lesa ali orodja. Dolžina polen 25 cm. Poraba goriva od 1,27 do 2 kg/h.
1.249,99 EUR 1.099,99 EUR
DODAJ V
Maksimalna moč
6,5 kW
Premer dimovodne cevi
15 cm
Masa
160 kg
Dimenzije (v/š/g)
99,6 x 52 x 31,8 cm
Barva
siva, naravni kamen
Garancijska doba v letih
2

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene